Mimi

Kastrerad tik, född 12 feb. 2020
Storlek: Ca 60 cm, 33 kg
Adoptionskostnad: 6900 kr

Mimis historia

Mimi blev räddat från ett av dom kommunala hägn som tar emot hundar, hundar som blir fångat in av hundfångare endast för att hägnen ska tjäna pengar på hundars lidande.
Dom hundar som hamnar i något kommunalt hägn lider av svält och misär i ca 14 dagar innan dom blir avlivat. Varför hundarna lever i just 14 dagar i dessa hemska hägn är för att då hinner dom kommunala hägn få pengar för dom hundar dom ”tagit hand om”

Mimi hade dock en extremt tur då några djurvänner som var på besök i just detta hägn fick se denna tik med en bedrövande, bedjande blick, en blick som sökte desperat efter hjälp att komma därifrån.
Djurvännerna kände att denna tik kunde dom inte lämna kvar på detta ”killing shelter” och tog med sig Mimi, bort från svält och terror.
Efter Mimi kom till tryggheten tog djurvännerna kontakt med Alina på ASIPA för att få hjälp att ta hand om denna mjuka tik och hitta ett kärleksfullt hem till henne. Alina som den djurvän hon är, hon ordnade en plats till Mimi hos ASIPA och där väntar nu Mimi på att få ett kärleksfullt hem här i Sverige.
Vi är enormt tacksamma att det finns så fina människor i Rumänien som ofta är på besök i dom kommunala hägn för att kolla om det finns hundar där som inte redan är så förstörda, psykiskt, att dom är utom all räddning. Djurvännerna försöker hjälpa så många hundar som möjligt att bli adopterad av någon kärleksfull familj i Rumänien eller något annat land.

Mimi har visat sig vara en mycket snäll och trevlig tik, både mot människor, andra hundar och hästar. Mimi, som den snälla tik hon är, hon är också förtjust i barn och kan bo i en barnfamilj.
Vill ni adoptera denna vackra tik och välkomna henne in i er familj? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.
mån 18:37