Meli

Hemma oktober 2024

kastrerad tik, född ca januari 2023
Storlek: 51 cm, Ca 15 kg
Adoptionskostnad: 9600 kr

Melis historia

Melis historia är som så alldeles för många andra gatuhundar i Rumänien.

Meli blev hittat av en volontär som var ute på sina dagliga promenader en varm sommardag. Meli befann sig nära en container där hon hade 2 skålar, en till vatten och en till mat, båda skålarna var tomma. Meli, som var i löp då hon blev hittat, var glad och upprymd över att någon gav henne lite uppmärksamhet och Meli följde glatt med volontären till hennes bil och hoppade in och kurade ihop sig innan hon somnade.
Volontären som hittade Meli är rätt så säker på att Meli haft ett hem men blivit övergiven rätt så nyligen av sin ägare då dom tröttnat på henne.

Vi är mycket glada att Volontären kunde ta med sig Meli så hon inte skulle behöva bli dräktig för att sedan föda oönskade valpar då det finns alldeles för många hundar som far illa.

Meli hamnade i ett fosterhem i Rumänien efter hon blivit undersökt av veterinär och vaccinerna påbörjades.

Meli som nu bott i fosterhemmet ett tag , hon integrerar fint med både hundarna och katterna i fosterhemmet. Hon är en lugn tik som kan leka glatt om tillfället bjuds. Meli åker fint med i bilen och har gått på några koppelpromenade.

Meli har en sådan skön personlighet att vi anser att hon kommer trivas i dom flesta familjer.

Vill ni adoptera vackra, snälla och underbara Meli? Vill ni ge Meli ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna med en intresseanmälan till oss.