Troya

Kastrerad tik, född juni 2023
Storlek: Ca 71 cm
Adoptionskostnad: 9600 kr

Troyas historia

Troya och hennes syskon hittades av en kvinna som är bekant med en av tjejerna som hjälper till i hägnet, bland annat med att socialisera hundarna där. Kvinnan upptäckte valparna när hon var ute på sin dagliga promenad. De sprang omkring utanför ett övergivet uthus, och deras mamma var inte långt borta. Kvinnan insåg snabbt att valparnas chanser att överleva var små; de riskerade att drabbas av parvo, svälta och till slut dö, utan att någonsin ha känt sig älskade.

Kvinnan beslutade därför att ta med alla tio valpar hem till sig. Hon har en stor trädgård och kände att hon hade möjlighet att hjälpa dem. Kvinnan kontaktade tjejen som hjälper till i hägnet och frågade om hon kunde bistå med att ta hem hundarna, och om ASIPA eventuellt kunde hjälpa till med att hitta kärleksfulla hem till dem i Sverige. Alina blev tillfrågad och svarade självklart ja.

Efter att alla valparna fick bo i jourhem hos kvinnan som hittade dem när dom var små valpar, så har dom nu flyttat till ASIPAS hägn. Alla valparna är vaccinerade, friska, pigga och mycket sociala. Troya är en otroligt snäll hund som kommer att trivas i vilken familj som helst, så länge hon blir älskad för den hon är.

Då Troyas mamma är en stor dam så kommer Troya gissningsvis bli runt 70 cm som vuxen.

Om ni är intresserade av att adoptera vackra Troya, är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.