Tibi

Hemma april 2022

Kastrerad hane, född ca 2019
Storlek: 30-40 cm
Adoptionskostnad: 6000 kr

Tibis historia

Tibi var en glad liten hund som bodde första tiden av sitt liv i en familj. Så bestämde sig familjen för att flytta utomlands, och Tibi blev lämnad till ett ställe där människorna inte brydde sig om honom. Hans liv blev helt förbytt. Han fick inte längre bo inomhus, fick inte ordentligt med mat eller något skydd mot kylan. En granne såg Tibi och började ge honom mat i hopp om att hans första familj skulle komma och rädda honom från mardrömmen. Detta fortsatte under ett halvår. Då grannen förstod att inget skulle bli bättre för Tibi kontaktade hon Alina för att be om hjälp.

När Tibi kom till hägnet var han vettskrämd efter de svåra upplevelser han haft då han blev övergiven. Med tiden har han kunnat slappna av och en vänlig och charmig liten kille har kommit fram. Han söker uppmärksamhet och kärlek hela tiden och har inga problem att umgås med varken människor eller andra hundar.

Tibis trauma handlar om att han blev övergiven, vilket du som adopterar honom behöver komma ihåg. Hans separationsångest kan bli bättre med tid och tålamod, men vi vill att han kommer till en familj där han inte behöver bli lämnad ensam. Tibi passar annars i de flesta familjer – för dig som adopterar för första gången eller redan har andra hundar.

Vill du ge underbart söta Tibi det hem och all den uppmärksamhet han förtjänar, skicka in din intresseanmälan!