Tammy

Kastrerad tik, född juni 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 5500 kr

Tammys historia

Tammy och hennes syskon hittades av en kvinna som är bekant med en av tjejerna som hjälper till i hägnet, bland annat med att socialisera hundarna där. Kvinnan upptäckte valparna när hon var ute på sin dagliga promenad. De sprang omkring utanför ett övergivet uthus, och deras mamma var inte långt borta. Kvinnan insåg snabbt att valparnas chanser att överleva var små; de riskerade att drabbas av parvo, svälta och till slut dö, utan att någonsin ha känt sig älskade.

Kvinnan beslutade därför att ta med alla tio valpar hem till sig. Hon har en stor trädgård och kände att hon hade möjlighet att hjälpa dem. Kvinnan kontaktade tjejen som hjälper till i hägnet och frågade om hon kunde bistå med att ta hem hundarna, och om ASIPA eventuellt kunde hjälpa till med att hitta kärleksfulla hem till dem i Sverige. Alina blev tillfrågad och svarade självklart ja.

Efter att alla valparna fick bo i jourhem hos kvinnan som hittade dem när dom var små valpar, så har dom nu flyttat till ASIPAS hägn. Alla valparna är vaccinerade, friska, pigga och mycket sociala. Tammy är en otroligt snäll hund som kommer att trivas i vilken familj som helst, så länge hon blir älskad för den hon är.

Då det har visat sig, efter röntgen, att Tammy har  höftdysplasie på båda sina höfter blir han adopterad ut för reducerad adoptionavgift. Tammy är opererad så han är i dagsläge smärtfri och med muskler, rätt motion och lagom hull, så kommer Tammy med största sannolikhet klara sig fint.

Om ni är intresserade av att adoptera vackra Tammy, är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.