Oliver

Kastrerad hane, född februari 2024
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 9600 kr

Olivers historia

Oliver blev räddat av en kvinna som är mycket engagerad i att rädda gatuhundarna i Rumänien och ge dom en chans till att få leva som familjemedlemmar i kärleksfulla hem.

Oliver blev hittat alldeles ensam, hungrig och törstig. Vi vet inte vart killen kommer ifrån eller hur han hamnade där, på en gräsplätt nära vägen, men vi vet att han kom fram till sin räddare med viftande svans i hopp om att få hjälp och kärlek.

Oliver fick följa med kvinnan i hennes bil, fick mat och vatten innan han somnade bland filtar i bilen.

Kvinnan som inte kunde behålla Oliver, hon sökte på Facebook efter hjälp att ta hand om valpen, men som vanligt i detta land så var responsen mycket sval.
Kvinnan tog kontakt med Alina, då runt Cluj-området känner nästan alla till Alina och hennes engagemang att rädda utsatta djur. Alina blev tillfrågad att hjälpa till att hitta ett hem till Oliver och självklart kunde hon inte säga nej.

30 juni 2024, är Oliver ca 45 cm hög och väger ca 12 kg, han är en pigg och frisk, en helt ljuvlig valp, och han hoppas han snart ska en kärleksfull familj att åka till.

Vill ni adoptera vackra Oliver och ge honom ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!