Petra

Kastrerad tik, född januari 2024
Storlek: Valp som Växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Petras historia

Petra blev räddat från svält, törst, sjukdomar och andra faror av ett par tjejer som också har räddat andra hundar från lidandet på dom rumänska gatorna.
Dom andra hundarna dom räddat lever och bor nu i sina kärleksfulla hem här i Sverige.

Tjejerna såg denna vilsna valpen som försökte få någon snäll själ att ge den något att äta, men blev schasat bort av stressade människor som skulle fram. Ingen brydde sig om Petras vädjande blick.

Tjejerna som är 2 mycket godhjärtade djurvänner, dom kunde inte vända blicken åt ett annat håll, låtsas att inte se henne, och bara gå förbi Petra. Nej, dom lockade Petra till sig med mat som dom alltid har med sig i bilen och denna ljuvliga valp skuttade glatt fram till maten och sin räddning.

Efter Petra var i trygghet i tjejernas bil fick Petra åka med hem till dessa och där fick hon mat, vatten och en mjuk bädd att sova.

Dagen efter Petra blivit räddat åkte tjejerna till ASIPA där hon blev undersökt, chippad och vaccinerad innan hon fick följa med sina räddare hem igen i väntan på att vi ska hitta ett kärleksfullt hem till henne.

Petra har visat sig vara en otrolig trevlig valp som kommer trivas i dom flesta familjer. Hon älskar människor och hon kommer fint överens med både hundar och katter.

Vill ni adoptera vackra Petra och ge henne ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.