Cazzac

Hemma februari 2022

Kastrerad hane, född ca 2019
Storlek: 55 cm
Adoptionskostnad: 6000 kr

Cazzacs historia

Cazzac levde på gatan I Suceagu där han försökte överleva tillsammans med sin goda vän Casian. Hur de båda hamnat på gatan vet vi inte. Kanske har de blivit körda till platsen och övergivits? Människorna i området var rädda för de båda hundarna och försökte köra bort dem.

Eftersom ASIPA har sitt hägn i Suceagu ville personalen gärna ta in Cazzac och Casian till tryggheten, men just då var det helt fullt i hägnet. Men mat fick de och Cazzac och Casian kom gärna och åt vid hägnet. En dag ringde en kvinna och klagade, eftersom de inte ville ha hundarna i området. Eftersom en plats just hade blivit ledig bestämdes det att Casian skulle flytta in i hägnet.

Tiden efter Casian kommit till hägnet fortsatte de att ge Cazzac mat. Men han ville inte ta emot varken mat eller vatten när inte Casian var med honom längre. Det var uppenbart hur oerhört starkt bandet var mellan de båda vännerna, och Cazzac fick flytta in i hägnet han också.

De båda hundarna är mjuka och sociala och mår bra tillsammans. Vi tror att de skulle passa både i en ung eller äldre familj.

På grund av det otroligt starka band som finns mellan Cazzac och Casian hoppas vi att dessa två ska få komma till samma hem och fortsätta vara tillsammans. Därför har vi reducerat adoptionskostnaden för den som adopterar båda.

Det är dags för Cazzac och Casian att få det hem och den familj som de förtjänar.