Alvin

Kastrerad hane, född mars 2024
Storlek: Valp som Växer
Adoptionskostnad: 9600 kr

Alvins historia

Alvin, hans syskon och mamman, Amanda, blev räddat då valparna var små bebisar. Ni kan se på video hur små och ynkliga dom var.

Alina hade haft koll på mamman ett tag, men Amanda hade gömt sina valpar väl så Alina väntade på ett ögonblick som Amanda skulle visa vart valparna befann sig.

Dagen kom få Amanda avslöjade sitt bo och så fort Alina visste vart det var så tog hon med sig Cristina, ett bur, mat och filtar för att fånga in den lilla familjen och ta med dom till tryggheten hos ASIPA.
Då Alina och Cristina kom fram till boet var inte mamman där, men Alina visste att hon säkerligen inte var långt bort och därför var det lite bråttom att få valparna in i buren så också Amanda skulle gå in i buren till sina valpar när hon kom tillbaka.
Då hela familjen var tryggt på plats i buren var det bara att ta med dig familjen till hägnet där det väntade en stor skål med mat och vatten.

Mamman och valparna blev undersökta och avmaskade av veterinär och vaccination blev påbörjat av mamman. 6 syskon har Alvin, men 3 är adopterad till Tyskland.

Nu bor både Amanda och hennes valpar i hägnet och familjen har det bra, men som vi alla vet så är hägnet bara en förvaring, det är inget riktigt hem.

Alvin är i dag en charmig, sockersöt liten valp som knappt kan vänta med att få börja sitt riktiga liv i en familj här i Sverige.

Alvins dagar består i att busa runt med syskon och andra valpar i hans ålder med mätta valpmagar och han har inte visat några specifika rädslor.

Alvins mamma är ingen stor dam, hon är ca 47 cm hög och väger ca 13 kg.

Vill ni adoptera och ge Alvin ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!

  • Aron
  • Angel
  • Alice