Molly

Kastrerad tik, född 2022
Storlek: Ca 55 cm
Adoptionskostnad: 8600 kr

Mollys historia

Mollys förflutna vet vi inget om.

Molly blev räddat ut från det fruktansvärda kommunala hägnet i Cluj efter en svensk dam hade sett Molly på en post på Facebook och kände så starkt för henne att hon tog kontakt med ASIPA för att få hjälp att rädda Molly. Alina tvekade inte med att hämta ut Molly från det helvete hon bodde och tog med sig henne till tryggheten hos ASIPA.
Damen hade inga möjlighet att adoptera tiken själv och därför blev vi tillfrågat av Alina om att hitta ett kärleksfullt hem till henne här i Sverige.

För alla som inte vet hur hundarna i dom kommunala hägn blir behandlade så får ni veta en liten del av detta nu. I dom kommunala hägn bor det hundar som blivit fångat in av hundfångare. Hundarna bor i små kennlar, får minimalt med mat och vatten, ligger på betong och blir spolat med iskallt vatten när kennlar blir ”städade” , vinter som sommar. Hundarna blir riktigt illa behandlade av rökande män som inte tvekar med att slå eller sparka hundarna. För en hund att hamna i ett kommunalt hägn är oftast värre en döden.

Molly hade tur som blev uppdagat och fick hjälp! Alina är säker på att Molly har haft valpar då hon blev infångad, men ingen vet vad som hänt med dom. Troligen har dom dött av svält och törst.

Molly är en tik som behöver den speciella familjen som har tid att låta Molly hitta trygghet och familjen som adopterar henne vill vi ska ha erfarenhet av hundar.
Vi ser att Molly inte bor i någon stad och inte ihop med små barn.

Vill ni ge Molly ett kärleksfullt hem? Är ni familjen vi söker till denna vackra tjej? Då är ni varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.