Lara

Kastrerad tik
Född: våren 2021
Storlek: 50 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Laras historia

Lara hade tur den där dagen i januari 2023 då hon och fyra andra mycket unga hundar blev iakttagna ute på ett fält nära Cluj. Det var kallt, snöigt och blåste. Hundarna frös, hade varken mat eller vatten och led i det tysta.

Alina, som den djurvän hon är, tvekade inte då hon blev kontaktad med frågan att hjälpa Lara och hennes flock. Hon och några kollegor från ASIPA åkte iväg och lyckades fånga in alla fem hundarna.

När de var tryggt på plats i hägnet blev de undersökta, vaccinerade, fick mat i magarna som skrek av hunger och vatten för att stilla törsten. Lara och hennes vänner fick en bädd att sova i, en välförtjänt vila i trygghet.

Lara är den av dessa fem hundar som är redo att hitta ett kärleksfullt hem nu. De andra fyra är fortfarande lite för rädda och behöver extra tid med människor innan de också kommer upp för adoption.

Lara har fortfarande lite rädslor kvar, hon är dock en snäll tik som absolut inte är utåtagerande eller bits. Lara behöver bara känna trygghet och få tid att lära känna människor.

Lara har inga problem med andra hundar eller katter.

Vill du adoptera denna skönhet som heter Lara? Skicka då in en intresseanmälan till oss.