Cindy

Hemma maj 2024

Kastrerad tik, född ca februari 2023
Storlek: ca 45 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Cindys historia

Cindy och hennes bror Champ blev räddade av Vasile och en volontär då de var på väg att förbereda inför kastreringskampanjen som ägde rum i november 2023. På en hårt trafikerad väg fick de syn på Cindy och Champ som sprang planlöst. Att syskonen inte blivit påkörda är inget annat en ett under.

Vasile stannade självklart bilen och de gick ut beredda på att det skulle bli svårt att fånga in hundarna. Men både Cindy och Champ blev helt till sig av lycka då de förstod att det var snälla människor som stannat för att ge dem sin hjälp. Det var en enkel sak att få med sig hundarna i bilen och de fick åka med för att även de skulle bli kastrerade.

Efter att Cindy och Champ hade fått mat, vatten och en trygg sömn visade det sig att båda hundarna var mycket trevliga och kontaktsökande. Alina, som såg hur magra syskonen var kunde inte förmå sig att släppa ut dem på gatan igen då oddsen för dem att överleva inte var särskilt stor.

Hur Cindy och hennes bror hamnade där på vägen eller hur länge de yrat runt där, det vet vi inte. Men, vi är glada att syskonen nu är trygga hos ASIPA! De behöver aldrig mera vara hungriga, törstiga och de har en hundkoja att söka skydd i när det regnar, snöar och är kallt.

Nu är Cindy redo att hitta en familj här i Sverige som vill ge henne den kärlek som hon alltid saknat. Cindy är en snäll och framåt tjej som umgås fint med andra hundar och är snäll och trevlig mot människor och älskar mys och kli på magen.

Vill ni adoptera vackra Cindy och ge henne ett kärleksfullt hem? Då är ni välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.