Sam

Kastrerad hane
Född jan 2022
Storlek: valp som växer (sannolikt liten-medium som vuxen)
Adoptionskostnad: 7700 kr

Sams historia

Uppdatering om Sam som nu har fått den förmånen att få bo i ett fosterhem i Rumänien. Sam har gjort stora framsteg på bara ett par dagar och har redan börjat komma över sin rädsla som han hade då han bodde i hägnet. Vi är säkra på att Sams rädsla hängde ihop med den stora stress som ett hägnmiljö innebär och som inte alla hundar klarar av. Sam kommer bli en fantastisk hund när han får ett eget tryggt och kärleksfullt hem här i Sverige, det är vi rätt säkra på.

Under vintern 2022 hörde ett gammalt par av sig till ASIPA och bad om hjälp. En morgon upptäckte de att två små hjälplösa valpar slängts över staketet till deras trädgård. Paret har redan flera djur, och eftersom de är gamla hade de inte möjlighet att ta ansvar för två nya små valpar.

Vid det tillfället var hägnet helt fullt. ASIPA kom överens med paret att valparna, Sam och Simon, skulle få komma till hägnet så fort det fanns plats om paret kunde vara fosterfamilj en tid. Det gick bra, och efter en tid hos paret fick valparna komma till hägnet, där de nu är redo för att hitta sina riktiga hem.

Sam är en ganska blyg och försiktig inför nya människor och situationer, men våra vänner i hägnet arbetar med att göra honom mer bekväm. Sam kan slappna av när man talar försiktigt med honom och han tycker om att bli försiktigt klappad. Med tålamod och kärlek kommer Sam att blomma ut till att bli en fantastisk vän.

Vill du adoptera Sam och ge honom det liv han förtjänar? Skicka in en intresseanmälan!