Oreo

Kastrerad hane, född december 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Oreos historia

Oreo är en en valp i en kull på sju syskon. Hans mamma är tiken Tiramisu, som är syster till Vivi, som finns uppe för adoption.

Alina och teamet på ASIPA fick veta att Tiramisu var dräktig. I flera veckor försökte de fånga in henne för att förhindra att hon skulle föda valparna ute i vinterkylan. Tyvärr lyckades de inte, och valparna föddes under en byggnad, omgivna av skräp.

Teamet höll Tiramisu under uppsikt och planerade att fånga in henne tillsammans med valparna. Men Tiramisu beslutade att flytta sina valpar till skogen – alla utom en av valparna, Lord. Han blev kvar och räddades därför av teamet, som tog honom till hägnet. Övriga familjen gick inte att fånga in vid det tillfället.

Tiramisu och de sex valparna hölls under uppsikt och efter en tid lyckades alla valpar fångas in tillsammans med mamma Tiramisu. Nu bor de alla i hägnet. Oreo och hans syskon leker runt som valpar ska och är nu mer än redo att hitta ett hem att starta sitt riktiga liv i.

Vill ni adoptera vackra Oreo och ge honom ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.

Oreos syskon är

Cappucino
Cookie
Freya
Lord
Mira
Misha
Bruno