Oliver

Kastrerad hane
Född: juli 2021
Storlek: ca 55 cm, ca 25 kg
Adoptionskostnad: 6900 kr

Olivers historia

Oliver blev hittat då han ensam vandrade bland bilarna på gatorna i Cluj. Hur Oliver hamnat där, det vet vi inte. Kanske har han blivit dumpad av någon som inte ville ha honom längre? Att en hund inte längre är välkommen i sitt hem och blir lämnad till sitt öde är ett alldeles för vanligt fenomen i Rumänien.

Eftersom risken att Oliver skulle bli påkörd av en bil var överhängande bestämde Alina sig för att rädda Oliver från gatorna. Hon tog med honom till hägnet där det väntade mat, vatten och en egen kennel där Oliver fick möjlighet att sova ut i trygghet, kanske för första gång i sitt liv.

Oliver blev sedan undersökt av veterinär och de nödvändiga vaccinerna påbörjades.

Nu har Oliver varit i hägnet ett tag och det har visat sig att han är en mycket snäll och trevlig hund, både mot andra hundar och mot människor.

Vi i styrelsen har besökt Oliver i hägnet och han var då lite blyg, men efter ett par minuter så kom han fram för lite godis. Oliver upplevde vi som en mycket snäll hund som kommer trivas i dom flesta familjer så länge han inte behöver bo i någon storstad, det tror vi kan bli för mycket för denna mjuka killen.

Vill du adoptera och ge fina Oliver ett kärleksfullt föralltidhem? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse för adoption.