Casper

Hemma mars 2023

Kastrerad hane
Född ca 2020
Storlek: 40 cm, 12 kg
Adoptionskostnad: 6900 kr

Caspers historia

Casper har bott på gatan, sannolikt sedan han var en liten valp och fram tills han var ca 1,5 år gammal. Då blev han räddad från svält, törst och elakheter för sedan komma till tryggheten hos ASIPA.

Denna lille kille har lärt sig att inte gå för nära människor då dom inte går att lita på och har därför lite svårt för mänsklig kontakt. Casper vill så gärna bli klappad, men vågar inte riktigt. En hand kan lika gärna betyda att någon vill slå honom. Har man som Casper varit tvungen att överleva gatulivet på egen tass tar det tid att lära sig att alla människor inte är elaka.

Även om Casper tycker om andra hundar så tycker han att hägnmiljön är jobbig. Vi tror att när Casper kommer bort från allt liv i hägnet och får lugn och ro så kommer han så småningom att bli en fantastisk hund.

Vi tycker inte Casper ska bo med barn och hans kommande familj bör ha erfarenhet av hundar och möjlighet att hjälpa Casper komma över sin rädsla för människor.

Vill du ge Casper ett hem och den kärlek han behöver för att våga lita på människor igen? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan.