Sidney

BOKAD

Kastrerad hane
Född: 2019
Storlek: 55-60 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Sidneys historia

Sidney hittades av en äldre dam i byn Flroesti då han strosade runt och letade mat. Damen började ge mat till Sidney, något som irriterade grannarna som började planera att förgifta honom för att han skulle bort.

När damen fick höra vad grannarnas planer var ringde hon till Doctor Raluca, djurens tandläkare, för att få hjälp att rädda honom. Raluca hämtade Sidney och lämnade honom i trygghet hos ASIPA.

I hägnet möttes Sidney av mat, vatten och en kennel med en alldeles egen hundkoja. Nu behöver Sidney inte svälta längre, men som vi sagt förut så är hägnet bara en förvaring i väntan på ett riktigt hem och Sidney längtar varje dag efter att komma hem.

Sidney är en härlig kille som letar efter sitt föralltidhem. Vi i styrelsen har mött Sidney och han är en charmig, snäll kille som vi bedömer kommer trivas i dom flesta familjer och då även i en barnfamilj då Sidney gillar när det händer saker. Om det finns en annan hund i hemmet tror vi att det är bäst om det är en tik.

Sidney trivs inte så bra i hägnet då livet där är för tråkigt för honom. Han vill ut och gå promenader, nosa nya dofter, upptäcka allt som världen därute har att erbjuda. Vill du vara den som visar honom hur härlig världen kan vara? Skicka en intresseanmälan!