Pepper

Kastrerad tik
Född: våren 2021
Storlek: ca 55 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Peppers historia

Pepper hittades som liten valp, knappt tre månader gammal, där hon var övergiven på gatan. Hon var vettskrämd och alldeles full med löss i pälsen. Familjen som hittade henne tog hem henne och behandlade henne mot lössen och tog henne till veterinär för undersökning och ett vaccinationsprogram. De ville också försöka hitta ett riktigt hem åt henne. Familjen är stora djurvänner, men kunde inte själva ta hand om henne eftersom de har lösa kaniner inomhus som blir skrämda av hundar.

Under en period tog ett äldre par hand om Pepper, men tyvärr fick hon inte vara kvar där. Pepper, som fortfarande var valp, hade alldeles för mycket energi i kroppen för att de skulle orka ta hand om henne. Så hon kom tillbaka till den första familjen, där hon nu bor på gården i en isolerad koja.

Pepper är en glad, tillgiven och lekfull ung tjej, full av energi och sugen på roliga upptåg. Hon fullkomligt älskar andra hundar och vill leka med alla. Familjen hon bor hos tror att hon skulle stormtrivas i en familj med en eller flera andra hundar. Katter gillar hon inte lika mycket, så vi vill helst att du som adopterar Pepper inte har katt.

Att få uppmärksamhet, kel och att få leka med människor är det bästa hon vet. Familjen hon bor hos bryr sig mycket om Pepper och gör det bästa de kan för henne, men eftersom hon inte kan vara med inomhus är det en viktig pusselbit som saknas i Peppers liv. Självklart ska hon ha en familj där hon kan vara tillsammans med sina människor hela tiden och en mjuk soffa att krypa upp och få gos.

Vill du adoptera Pepper och ge henne en nystart i livet? Fyll i en intresseanmälan!