Kiba

Kastrerad hane, född ca juli 2018
Storlek: Ca 47 cm, Ca 14 kg
Adoptionskostnad: 5300 kr

Kibas historia

Kiba blev räddat efter han blivit påkörd av en bil och lämnats på vägen i enorma smärtor.
Chauffören av bilen stannade inte och han brydde sig heller inte om att han precis hade kört på en oskyldig hund.

Kiba hade på något sätt klarat av att ta sig till vägrenen, där han blev liggande i väntan på att dö. Lite visste Kiba då om att hans instinktiva handling skulle bli hans räddning, från då och i framtiden.

Kiba hade, trots alla odds, tur att någon vänlig själ fick öga på honom där han låg vid kanten av vägen, avsvimmat av smärtor. Denna personen stannade sin bil för att flytta det han trodde var en död hund ner i diket, men då han märkte att hunden fortfarande var vid liv tog personen med sig Kiba i sin bil utan att riktig ha någon plan vad han skulle göra med honom.

Kibas räddare postade om honom på Facebook i hopp om att någon saknade sin hund eller att någon kunde hjälpa till och ta hand om honom, men ingen hörde av sig.
Kibas räddare kunde inte ha kvar honom och tog därför kontakt med ASIPA och Alina i ett försök att få hjälp, både att ta Kiba till veterinär och att hitta ett hem till killen.
Alina sa självklart ja till att hjälpa Kiba och satte sig i sin bil och körde iväg för att hämtade upp honom.
Alina som har sett så enormt många skadade hundar såg direkt att Kiba var i behov veterinär expertis och körde honom därför till klinik där det blev konstaterad att hans framben var så trasigt att det var utom räddning och amputation oundvikligt.

Kiba är en kämpe, han klarade av operationen och läkningen gick snabbt och han har i dag inga problem att gå på 3 ben.
Kiba är i dag en frisk, kry och glad kille som är snäll och trevlig mot människor och umgås fint med alla hundar han mött i hägnet.
Vill ni adoptera denna lite äldre killen och ge honom ett kärleksfullt föralltid hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.