Caramel

BOKAD

Kastrerad hane
Född: ca 2020
Storlek: ca 50 cm
Adoptionskostnad 6900 kr

Caramels historia

Caramel blev hittad 10 mil från Cluj. Hur han hamnat där eller vad han varit med om vet vi inte. Det enda vi vet är att han var otroligt mager då han blev räddad, på gränsen till att svälta ihjäl.

Kanske hade Caramel blivit dumpad eller så hade han levt på gatan på egen tass hela livet. Vi kan bara gissa.

Han hade i alla fall tur den dagen då Alina fick reda på vilket skick han var i och att han var i stort behov av hjälp. Alina åkte iväg för att fånga in honom och ge honom en chans till att få en riktigt kärleksfull familj att leva tillsammans med.

Nu har Caramel bott en tid i ASIPA:s hägn och han har återhämtat sig fint. Han har röntgat höfter, ua. Detta då han sträckte sig under lek och fick lite hälta. Alina tog det säkra för det osäkra och åkte till röntgen med honom och det visade sig att det bara var en liten sträckning. Han är frisk och kry, älskar alla människor och har inga problem med andra hundar. Caramel kan också bo med katter, det finns bara kärlek i denna killen.

Vi i styrelsen har besökt Caramel i hägnet och vi kan bara intyga vad hägnet berättad om honom. Han var en mycket social och snäll kille som bara älskade den uppmärksamhet han fick och visade inga antydningar för rädslor.

Vi är säkra på att Caramel kommer smälta in i dom flesta familjer, då även barnfamiljer.

Vill ni adoptera denna stiliga och vackra killen? Vill ni ge Caramel ett kärleksfullt föralltid hem? Då är ni välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.